cheesecake-cuburi copyCheesecake cu napolitane, reteta prajitura cu crema de mascarpone si ricotta Cheesecake-ul cu napolitane este ceva de vis! Imi este imposibil sa descriu gustul si consistenta acestui cheesecake in doar cateva cuvinte, dar va pot spune ca minunata crema de mascarpone si ricotta, aromatizata cu coaja de lamaie, se potriveste minunat cu baza crocanta de napolitane. Neaparat sa-l incercati daca va place acest tip de desert cu crema de branza. Eu am folosit niste napolitane simple, cu crema de vanilie, dar puteti alege napolitane cu crema de ciocolata si puteti inlocui coaja de lamaie cu coaja rasa de portocale. Este o reteta simpla si rapida, cheesecake-ul meu a fost gata de bagat in cuptor in 15 minute, nu mai mult. Cheesecake cu napolitane – Ingrediente (forma 20×18 cm) 16-18 napolitane cu crema de vanilie 250 g branza mascarpone 250 g ricotta 2 oua mici 100 g zahar tos fin 1 lamaie mare (coaja rasa) 1 varf cutit sare ciocolata alba + cirese in sirop… Citeste tot


Laura Adamache Retete culinare
{image{