cheesecake-piersici-pahar copyCheesecake fara coacere cu piersici, desert de vara Cheesecake-ul fara coacere, in acest caz cu un mousse delicios de piersici, este unul dintre deserturile mele preferate de vara. De data aceasta l-am montat in pahare, dar daca doriti, puteti folosi o forma detasabila de 18 cm pentru ingredientele din reteta. Desi se poate face si cu piersici bine coapte, eu am folosi o conserva de compot de piersici parfumate de la prietenii mei de la Sun Food. Incercati-l in aceasta vara, vi-l recomand cu mare drag. Cheesecake cu piersici fara coacere – Ingrediente (3 pahare mari/ forma detasabila 18 cm ø) Ingrediente – Baza cheesecake fara coacere 150 g biscuiti cacao/digestive 75 g unt moale 1/2 lingura miere Ingrediente – Mousse piersici 150 g piersici Sun Food 150 g branza philadelphia/mascarpone la temperatura camerei 60 g zahar 300 ml smantana naturala pentru frisca 6 g gelatina foi Ingrediente – Gelatina de piersici 300 g piersici Sun Food 75 g zahar 6 g gelatina… Citeste tot


Laura Adamache Retete culinare
{image{