cupa-inghetata-piersiciInghetata de piersici, reteta de inghetata de vara, parfumata si racoroasa Inghetata de piersici este una dintre preferatele sotului meu. Eu sunt mai mult cu inghetata de fistic, ciocolata, vanilie, sau mai bine zis eram pana cand am facut aceasta minunatie cremoasa si parfumata cu piersici. In mod sigur am introdus acum si inghetata de piersici pe lista preferintelor mele. Piersicile folosite au fost absolut perfecte, parfumate, suculente, numai bune pentru o inghetata cremoasa. Abia astept sa mai cumpar cateva kilograme de kilograme de piersici pentru dulceata. Reteta este foarte simpla si rapida, merita sa o incercati. Inghetata de piersici – Ingrediente (cca 700 g inghetata) 400 g piersici curatate de coaja si samburi 125 g zahar 130 ml smantana naturala pentru frisca (30% grasime) 60 ml lapte integral de vaca 1 lingura lichior amaretto Inghetata de piersici – Mod de preparare Punem cuva masinii de inghetata cu minim 12-14 ore in congelator inainte de a prepara inghetata. Taiem peirsicile curatate in… Citeste tot
Laura Adamache