rulada-omleta-ton-bucatiRulada de omleta cu dovlecei si morcovi, o gustare lejera si delicioasa  V-am tot spus ca nu am o relatie foarte buna cu dovleceii, mai bine zis nu aveam pana de curand. Nu stiu exact cand am inceput sa gatesc cu frenezie acesti dovlecei, ba o supa, ba o salata cu dovlecei fripti pe gratar, si uite asa, pe nesimtite, m-am trezit ca am inceput sa-i simpatizez chiar foarte mult. Omleta cu dovlecei este foarte foarte buna, imi placea inca de pe vremea cand nu-mi placeau dovleceii, suna ciudat, stiu, dar asta e adevarul. Am adaugat si putin morcov ras in compozitia omletei, dar voi puteti folosi doar dovlecei daca doriti. Rulada mea de omleta cu dovlecei a fost umpluta cu o crema de ton, dar se poate umple cu o branza cremoasa si cateva feliute foarte subtiri de prosciutto cotto, sunca, ciuperci sotate, somon afumat etc. Rulada de omleta cu dovlecei si morcovi – Ingrediente (forma 20×30 cm) 400 g dovlecei… Citeste tot


Laura Adamache Retete culinare
{image{