PORTALUL 11:11 DE PE 11 NOIEMBRIE 2016 – VA FACE SA SE SUBTIEZE VALUL CARE NE DESPARTE DE PLANUL ASTRAL!

 

Energia se amplifica la nivel planetar si observam asta in jurul nostru. Zilele trecute puteam citi o stire in care se spunea urmatoarele: “Oamenii de stiinta de la cea mai mare si mai sensibila masinarie de monitorizare a razelor cosmice din lume, aflata in India, au inregistrat o explozie de raze cosmice, care indica o fisura in scutul magnetic al Pamantului. Aceasta fisura a avut loc atunci cand un nor urias de plasma evacuat din coroana solara a lovit Pamantul cu o viteza foarte mare, cauzand o compresie masiva a magnetosferei Pamantului si declansarea unei furtuni geomagnetice severe”.

Odata cu apropierea zilei de 11 noiembrie (11-11) se deschide un portal in planul astral al Pamantului, facand ca razele gamma fotonice sa afecteze campul colectiv. In timpul acestei perioade, valul care desparte dimensiunile dintre planuri (planul fizic / astral / spiritual) devine din ce in ce mai subtire, iar ritualurile spirituale devin mai eficiente. De aceea, in perioada urmatoare trebuie sa profitam de portalul 11:11 pentru a ne spori viziunile, intentiile, invocatiile si manifestarile.

1-1

Ca fiinta umana, aveti capacitatea de a afecta modul in care se vor desfasura evenimentele pe viitor. Nu trebuie sa mai lasati nimic la voia intamplarii si sa va folositi intreaga determinare si energie pentru a va pune in aplicare toate planurile, care sunt capabile sa se realizeze in timpul portalului 11:11.

De asemenea, in aceasta perioada trebuie sa existe o mai mare orientare spre spiritualitate, si asta pentru ca vibratia sufletului creste. Pe 11 noiembrie 2016, ne putem chiar conecta la memoria akashica (atemporala) a sufletului nostru!

sursa: almeea.ro

 

Semnificaţia ocultă a numerelor la Illuminati

 

Illuminati, care este o organizaţie ritualică şi care există de pe vremea cruciadelor creştine are un mod foarte special de a privi numerele şi de a le utiliza pentru vrăjitorie.

Când vine vorba de ocultism şi de cultele care utilizează numerele în magie, Pitagora este părintele numerelor şi învăţăturile sale sunt venerate de către toate şcolile misterelor. În “Învăţăturile secrete ale tuturor timpurilor”, Manly P. Hall dedică capitolul 13 lui Pitagora. Pitagora a predat secretele numerelor doar iniţiaţilor din propria sa şcoală a misterelor. Illuminati au urmat îndeaproape preceptele introduse pentru prima dată de Pitagora.

Printre misterele magice erau considerate numerele prime (numere care nu au alţi divizori în afară de ele însele). Aceste numere care includeau 2, 3, 5, 7, 11, 13 şi aşa mai departe au fost intens venerate de către cultul Illuminati în numerologie, mai ales atunci când vine vorba de stabilirea de date pentru evenimente.

Membrii Illuminati cred, de asemenea, că o şansă de succes este mult mai probabilă în cazul în care acelaşi număr este multiplicat de mai multe ori, aşa că aceştia vor programa un eveniment special la o dată care include un număr repetat de 3 ori.

Iată care sunt semnificaţiile numerelor, cele mai importante în sistemul Illuminati de numerologie.

0 – Pentru Illuminati numărul zero simbolizează închinarea la Soare. El simbolizează omul care renaşte prin ritualuri oculte.

1 – Acesta este numărul unităţii între minte, trup şi suflet.

2 – Acesta este numărul diviziunii, mai degrabă, decât al comuniunii, aşa cum este tipic altor sisteme numerologice… Acesta este numărul separării totale de Spirit.

3 – Acesta este numărul regalităţii. El simbolizează forma magică a triunghiului. Simbolizează Sfânta Treime care este Nimrod, Semiramis, Tamus… sau Osiris, Isis, Horus… sau Satan, Eva şi Cain.

4 – Numarul fundaţiei. Aleister Crowley a scris o carte numită „Cartea a Patra”, care a fost un ghid complet pentru magie.

5 – Acesta este un număr care îi protejează pe membrii Illuminati faţă de Moarte. Illuminati folosesc, de asemenea, ceva numit „Legea Celor Cinci”, care este puterea minţii de a percepe adevărul despre absolut orice.

6 – Numărul omului. Provenit din credinţa că omul a fost creat în a şasea zi a săptămânii.

7 – Acest număr este semnificativ în mai multe feluri. Există 7 Puteri Creatoare ale Dumnezeirii. Există 7 Mari Ere ale Pământului. Există 7 Căi ale Omenirii. Există 7 Legi care guvernează viaţa umană. Există 7 Şcoli ale Religiilor Misterelor. În teosofie există un proces în şapte paşi al evoluţiei umane în care drumuri succesive evoluează de la un nivel inferior la o formă superioară de viaţă.

8 – Acesta este numărul Soarelui şi adoratorului Soarelui. Este nevoie de 8 ani pentru ca Venus să orbiteze în jurul Soarelui de 13 ori, lucru important pentru multe grupuri oculte, inclusiv Illuminati.

9 – Numărul împlinirii divine şi numărul căderii omului.

10 – Numărul Legii şi Autorităţii. Provine din Cele Zece Porunci.

11 – Numărul distrugerii, al judecăţii şi moartea omului. Orice eveniment sau lucru desemnat prin 11 este pentru a ajuta la venirea lui Dajjal/Antihrist. În latină numele diavolului este LVX care se traduce prin (50 +5 +10 = 65 = 6 +5 = 11). Doar ca fapt divers, Ziua Armistiţiului/Comemorarii (sărbătoare naţională americană n.t.) este pe 11 noiembrie, ora 11:11 (de 3 ori 11).

13 – Treisprezece este în acelaşi timp un număr norocos şi ghinionist. Acesta este considerat a fi un semn rău, deoarece Cavalerii Templieri au fost arestaţi pe 13 octombrie 1307. Cu toate acestea este, de asemenea, numărul reîncarnării şi vieţii veşnice. Există 13 membri în grupurile şi cultele satanice – 12 membri regulari şi un mare preot. Aceasta este o oglindire a [sistemului juridic cu] 12 juraţi + 1 judecător = 13. Există 13 familii oculte mari, care conduc lumea. (Fritz Springmeier Illuminati Bloodlines).

17 – Numărul nemuririi.

22 – Numărul 22 este un dublu 11. De asemenea, este o repetare a lui 2. Acesta este numărul Maestrului Zidar (Marele Arhitect n.t.).

23 – Numărul de care toate marile evenimente sunt legate într-un fel. Cavalerii Templieri au avut doar 23 de Mari Maeştri (Jacque de Molay a fost al 23-lea). 23 este numărul prim, primul în care ambele cifre sunt numere prime şi care adunate dau tot un număr prim. În Arborele Cabbalistic al Vieţii calea 23 este asociată cu cartea de Tarot „Spânzuratul” (în conformitate cu Aleister Crowley această carte reprezintă conceptul că singura cale de ieşire este în interior).

27 – Numărul 27 = 9 +9 +9 este cel mai puternic amplificator al lui 9, deoarece simbolizează 3 nouari.

39 – Numărul 39 = 13 + 13 + 13. Cea mai mare amplificare posibilă a numărului 13.

333 – Numărul 333 utilizează numărul 3 de trei ori. 333 reprezintă o treime din îngeri, care l-a urmat pe Lucifer şi s-a răzvrătit.

555 – Numărul 555 = 15 = 1 + 5 = 6. Când 555 este folosit de 3 ori şi redus la o singură cifră, acesta este un 666 ascuns. Singura semnificaţie cunoscută a numărului maleficului sau sinistrul triplu 5 este de iniţiere sau iluminare.

666 – Când 6 este folosit de 3 ori, acesta este numărul Fiarei.

777 – Aleister Crowley a scris o carte numită 777, care este semnificativă pentru Illuminati.

999 – 999 este un 666 ascuns şi inversat şi simbolizează răul ascuns.

Illuminati sunt foarte mult înrădăcinaţi în propriul lor sistem clasic de simbolistică a numerelor, care avut impact asupra cultului lor şi asupra omenirii timp de secole!

Numerologia ocultă şi catastrofele umanitare

Nu a început să vi se pară suspect faptul că cele mai multe atentate teroriste, dezastre şi cataclisme se produc pe data de 11?! Pe 11 septembrie 2001, se prăbuşeau turnurile gemene de la World Trade Center New York, pe 11 martie 2004 a avut loc atentatul cu bombă din gara Atocha de la Madrid, soldat cu 199 de morţi şi 1467 răniţi, iar vinerea trecută, tot pe 11 martie, a fost devastatorul cutremur din Japonia, care este pe cale să producă şi un dezastru nuclear.

Adepţii teoriei conspiraţiei susţin că toate aceste atentate şi catastrofe umanitare nu ar fi întâmplătoare şi ar reprezenta adevărate mega ritualuri efectuate de societăţi secrete ce au ca scop controlul şi dominarea întregii lumi. Aceste societăţi utilizează numerologia ocultă în ritualurile respective, folosind anumite numere cu proprietăţi magice în alegerea datelor la care evenimentele catastrofice urmează a fi produse.

O mare importanţă este acordată cifrei 11. Aceasta, în tradiţia cabalistică este o cifră malefică fiind asociată cu imperfecţiunea, păcatul, distrugerea, violenţa şi moartea.

Iată cum este descris numărul 11 în cartea “Numbers: Their Occult Power and Mystic Virtues” (Numerele: Puterea lor ocultă şi virtuţile mistice ) de William Wynn Westcott:

Acesta pare să fie tipul de număr cu o reputaţie proastă la toate popoarele lumii. Cabaliştii îl pun în opoziţie cu perfecţiunea Decadei, (10) şi aşa cum acest număr Sephirotic reprezintă toate lucrurile bune, numărul unsprezece este esenţa a tot ce este păcătos, dăunător şi imperfect; celor zece sephiroţi ei opun sephirotul unsprezece, care simbolizează distrugerea, violenţa, înfrângerea şi moartea.

Numărul 11 are o importanţă deosebită şi pentru Aleister Crowley, celebrul ocultist, care la începutul secolului XX a pus bazele mişcării sataniste moderne. Unsprezece este numărul cheie al sistemului să religios.

În primul rând, 11 este un număr magic în sine. Acesta este, prin urmare potrivit pentru toate tipurile de operaţiuni. În al doilea rând este prin excelenţă numărul sacru pentru Noul Aeon.

De asemenea dictonul care stă la baza „Cărţii Legii”, un fel de biblie satanică, „Do What Thou Wilt Shall Be The Whole Of The Law” (Fă ceea ce vrei, asta să fie toată Legea) este format din 11 cuvinte.

Alte două numere importante la care sunt progamate atentate şi dezastre produse artificial sunt 10 şi 12. Acestea reprezintă data de naştere a lui Aleister Crowley, care s-a născut 12 octombrie 1875.

Să ne amintim câteva evenimente, ce pot fi exemple în acest sens:

12 mai 2008 , cutremur de 8 grade în China,regiunea Sichuan, soldat cu moartea a peste 80.000 de oameni.

12 ianuarie 2010,cutremur devastator în Haiti,7 grade pe scara Richter, 230.000 de victime.

10 aprilie 2010, accidental aviatic de la Smolensk, în care şi-a pierdut viaţa preşedintele Poloniei, Lech Kaczynski, împreună cu întreaga elită politică a ţării.

Eu nu am spus că nu există dezastre absolut naturale şi atentate care nu au legătură cu societăţile secrete, dar dacă eşti atent la evenimentele majore care produc schimbări radicale în lume, acestea nu sunt niciodată întâmplătoare.

Aici nu e vorba de o deducţie de genul: cele mai multe catastrofe se produc pe data de 11, 10 şi 12, deci rezultă că aceste catastrofe sunt produse de Illuminati! Ideea este că aceste societăţi secrete folosesc numerologia ocultă în ritualurile şi acţiunile lor şi am oferit câteva astfel de exemple de evenimente, petrecute pe datele respective, care oferă indicii că s-ar situa în această categorie. Deci logica mea e puţin inversă. Repet, nu am spus că nu există catastrofe naturale şi evenimente care se produc pur şi simplu fără implicarea unor forţe oculte!

Alte cifre cu semnificaţie ocultă, 22, 33, 77, 88 şi aceste nume pot fi ascunse în diferite date şi nume de localităţi, locuri, fiind accesibile doar prin formule de calcul numerologic, pe care profanii nu le cunosc. Aşa că, pot fi ascunse astfel de numere.

Aceste metode de control al maselor se folosesc de mii de ani şi în tot acest timp s-au perfecţionat tot mai mult în vreme ce popoarele au fost ţinute în ignoranţă şi prostie. Tot ce poate face cineva este să se auto-educe să să evolueze tot mai mult pentru a înţelege ceea ce i se întâmplă şi a evita să îi fie manipulat comportamentul.

În afară de numerele prezentate până acum, mai sunt şi altele cu o importanţă ezoterică deosebită: 22, 33, 77, 88… dar deocamdată mă opresc aici, ca să nu vă zăpăcesc prea tare.

Sursa: searchnewsglobal.wordpress.com

 

Misteriosul număr 11

Numărul 11 ar putea fi considerat un blestem, din cauză că aminteşte de evenimente tragice care au răvăşit miliarde de oameni.

Pe 25 martie 1911, în urma unui incendiu la o fabrică de tricouri din Manhattan, New York, 146 de persoane au murit, dintre care 123 erau femei. Un dezastru care a schimbat America. După acest eveniment nefericit s-au introdus imediat legile privind siguranţa la locul de muncă.

Pe 1 septembrie 1939 începe cel de-al Doilea Război Mondial. Apare blestemul numărului 11, întrucât suma anului este egală cu 22, dublul lui 11, iar numele lui Adolf Hitler are 11 litere. În această zi, Germania invadează Polonia şi începe cel de-al Doilea Razboi Mondial.

2-1

Pe 11 septembrie 1973, fostul preşedinte al Chile, Salvador Allende, moare în urma unei lovituri de stat. Puterea este preluată de generalul Augusto Pinochet.

Una dintre cele mai mari tragedii din istorie, care i-a schimbat chiar şi cursul, au fost atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001, din SUA. Aproximativ 3.000 de persoane au fost ucise în atacurile de la Turnurile Gemene din New York şi de la Pentagon.

Spania a fost în doliu tot într-o zi de 11. Pe 11 martie 2004, patru trenuri din Madrid au fost ţinta unor atacuri teroriste. Atunci au murit 191 de persoane şi 1.800 au fost rănite.

Un alt incident tragic, care ar putea certifica teoria că numărul 11 este blestemat, este atacul terorist de la metroul din Bombay, din 2006. Pe 11 iulie, 200 de persoane au murit şi 700 au fost rănite grav în urma a şapte explozii care a avut loc la o staţie de metrou, aminteşte cotidianul italian La Stampa.

Un puternic cutremur, de 8,9 grade pe scara Richter, a avut loc anul acesta în Japonia, într-o vineri dimineaţa, mai exact pe 11 martie. Bilantul morţilor se situează în jurul cifrei de 300. (Sursa: ziare.com)

11 ÎN CABALA

3-1

Conform Cabalei,  11 este Numărul Puterii. Simbolul ei este uzitat şi pentru a-i desemna pe “cavalerii” din Tarot, dar semnifică şi noua cetate a Ierusalimului, simbol înconjurat de alte simboluri puternice – al Marii Opere, care se desăvîrşeşte prin sacrificiu, şi al Turnului Babel, care semnifică trecerea la Marele Echilibru prin distrugere. Aceasta este calea pentru a echilibra Marile Puteri. Totul stă sub semnul Fatalităţii. Cei care au comis atentatele din SUA (de la 11 septembrie 2001) şi Madrid (la 11.03.2004 – suma internă 11), atentate care au avut loc la o distanţă de 911 zile, cunosc, cu siguranţă, aceste simboluri şi se folosesc de ele pentru a trimite “mesaje ezoterice” mai-marilor lumii, consideraţi a fi masoni. De aici şi expresia de “Spania, stîlpul cruciaţilor”, folosită în misteriosul mesaj al organizaţiei Abu Hafs al Masri, care a revendicat atentatele din Madrid. Din nefericire, cei care îşi dau viaţa pe “frontul ezoteric” sînt oamenii de rînd, care nu ştiu nimic nici despre Cabala, nici despre templieri, nici despre cruciaţi. Sunt “victime colaterale”.

CAVALERII TEMPLIERI ŞI NUMĂRUL 11

Numărul 11 este strîns legat de Cavalerii Templieri. Acest ordin a fost fondat în anul 1118 (suma internă 1+1+1+8=11) de către 9 cavaleri, sub primul rege creştin al Ierusalimului cucerit de cruciaţi. Instalaţi în presupusul Templu al lui Solomon, “cei 9″ templieri aveau sarcina să-i apere pe pelerinii creştini de sarazinii care-şi facuseră tabara pe o culme din preajma Ierusalimului, sub comanda “Batrînului de pe munte”. Se pare că Templierii au intrat în posesia unor secrete care puteau să-i facă Stapînii Lumii. Cert este ca s-au îmbogăţit peste măsură. Cînd Ierusalimul a cazut definitiv în mainile sarazinilor, în anul 1244 (suma internă este tot 11), Templierii au cazut în dizgraţie. Pe 19.03.1314 ( de doua ori 11), au fost arşi pe rug Jacques de Molay, Marele Maestru al Templului, şi Geoffray de Charney, Maestrul de Normandia. Ţelul ocult al Templierilor era să conducă întreaga lume printr-un guvern subteran. Pe 11.09.2001, conform ocultiştilor, urmaşii Templierilor au primit lovitura de graţie în centrul puterii lor, Gemenii (emblema vechilor Templieri), Pentagonul şi Casa Albă (atac eşuat). Mesajul: În mileniul trei se cere o Nouă Ordine Mondială în locul Puterii (numărul 11) celor 9 (Templieri).

4-1

SEMNIFICAŢIA CIFREI 11 DIN PUNCT DE VEDERE BIBLIC

Din punct de vedere biblic, se pare că numărul 11 semnifică imperfecţiune, dezorganizare a sistemelor şi haos al lucrurilor. Dacă 10 marchează perfecţiunea ordinii divine, 11 reprezintă distrugerea acestei ordini. 12, din nou, este perfecţiunea ordinii divine. Aşadar, dacă adăugăm sau extragem 1 la numerele 10 şi 12 (10+1, sau 12-1), rezultatul marchează dezorganizare, imperfecţiune, dezintegrare.
În cel de-al 11-lea an în care Ezechiel a profeţit împotriva lui Tyre (Ezechiel 26:1) şi împotriva Egiptului (30:20 şi 31:1) a fost cel de-al 11-lea an al lui Zedekiah, în care Ierusalimul a fost distrus. Şi astfel, cele trei repetiţii vor să marcheze faptul că Tyre şi Egiptul vor fi distruse, la fel cum a fost şi Egiptul.

 

NUMĂRUL 11 ŞI MIŞCAREA SATANISTĂ

 

Numărul 11 are o importanţă deosebită şi pentru Aleister Crowley, celebrul ocultist, care la începutul secolului XX a pus bazele mişcării sataniste moderne. Unsprezece este numărul cheie al sistemului să religios.

În primul rând, 11 este un număr magic în sine. Acesta este, prin urmare potrivit pentru toate tipurile de operaţiuni. În al doilea rând este prin excelenţă numărul sacru pentru Noul Aeon.

5

De asemenea dictonul care stă la baza „Cărţii Legii”, un fel de biblie satanică, „Do What

Thou Wilt Shall Be The Whole Of The Law” (Fă ceea ce vrei, asta să fie toată Legea) este format din 11 cuvinte.

 

ALTE COINCIDENŢE LEGATE DE NUMĂRUL 1:

1) New York City are 11 litere.

2) Afghanistan are 11 litere.

3) Ramsin Yuseb (teroristul care a ameninţat distrugerea celor două edificii în 1993) are 11 litere.

4) George W. Bush are 11 litere. Asta poate fi o coincidenţă, dar acum lucrurile devin mult mai interesante.

1) New York este statul numarul 11.

2) Primul avion care s-a abătut asupra Turnurilor Gemene avea numarul 11.

3) Cursa de avion cu numarul 11 avea 92 pasageri la bord (9+2=11).

4) Şi cursa zborului numărul 77 s-a abatut asupra celor două Turnuri şi avea la bord 65 pasageri (6+5=11).

5) Tragedia a avut loc în data 11 Septembrie, mai bine zis 9/11 (9+1+1=11).

6) Ziua şi luna tragediei sînt identice cu numărul de telefon al poliţiei în America 911 (9+1+1=11). Simplă coincidenţă??? Continuă să citeşti…

7) Numărul total de victime, în toate avioanele implicate, a fost de 254 (2+5+4=11).

8 ) 11 Septembrie este cea de-a 254 zi din calendar. Încă o dată suma 11.

9) Exploziile din Madrid s-au întamplat în data de 3.11.2004 (3+1+1+2+4=11).

10) Tragedia din Madrid s-a întîmplat după 911 zile de la cea din America (9+1+1=11).

Acum este momentul în care lucrurile devin şi mai misterioase. Unul dintre simbolurile cele mai cunoscute ale Americii, după linii şi stele, este Acvila. Urmatoarea strofă este luată din Coran, cartea sacră a Islamului:” Stă scris că fiul Arabiei va trezi o teribilă Acvila. Puterea Acvilei se va simţi în toate pămînturile lui Allah, în timp ce anumite persoane vor tremura de disperare, dar în fond se vor bucura: pentru că puterea Acvilei va curăţa pămînturile lui Alah şi va fii pace”. Această strofă este are numărul 9.11 din Coran.

Şi încă o “ciudăţenie”! Deschide Microsoft Word şi:

  1. Scrie cu litere mari Q33 NY. Acesta este numărul zborului celui dintîi avion care s-a abătut asupra celor 2 edificii.
  2. Schimbă dimensiunea caracterului cu cea de 48.
  3. Schimbă caracterul literelor în cel WINGDINGS.

 

Sursa: gabriellajoy.wordpress.com