Oamenii din formaţiunea lui Nicuşor Dan chiar vor să ne dovedească modul în care sunt ei „altfel”. Astfel, un candidat USR la Senat a reuşit să facă nişte declaraţii absolut revoltătoare care reflectă un mod de gândire total nedorit de multi români. Potrivit Dc News, pe cel mai mare forum din România (Softpedia) au fost publicate capturi foto cu mai multe comentarii care au fost făcute pe Facebook de Dragoș Ioan Coste. Mai mulți internauți au spus că mesajele politicianului au fost șterse la scurt timp de la publicare. Din comentarii reiese faptul că lui Dragoș Ioan Coste nu i-ar păsa prea mult de români dacă ar ajunge la guvernare. „Mi se rupe de ce vrea unul și altul. Nu „publicul”. Publicul se conformează legislației în vigoare. Noi decidem cum e bine și frumos, apoi punem în practică”, „Pe scurt – legiferare și control din partea statului. Un stat mai puternic. Nu liberalizare și lăsat fiecare de capul lui. Prea multă vreme a fost România un sat fără câini, fiecare face ce vrea, fiecare trăiește „în democrație”, a scris Dragoș Ioan Coste, așa după cum reiese din capturile foto postate pe forum.
1 2

El a fost aspru criticat pe Softpedia unde internauții au spus că ar trebui să fie retras din cursa electorală după postările avute pe Facebook.
Iată ce au scris internauții de pe forum:
1. „Chestia cu „noi decidem” intamplandu-se dupa ce „USR sau alesii sai ar ajunge intr-o pozitie de decizie” (citat din acelasi personaj). Sincer sa fiu, cand am inceput sa citesc eram absolut convins ca e doar un troll (incepuse cu a afirma ca la ei in USR e oricum fiecare cu a lu’ ma-sa). Chiar nu mi-a venit sa cred cand am vazut ca de fapt chiar e candidat, apare pe afise, etc. Daca deja din postura de candidat printre altii intr-un partid care sa fim seriosi nu va obtine majoritatea absoluta iti permiti asemenea „arogante”, nici nu vreau sa-mi imaginez ce ar face daca ar ajunge cumva cu adevarat la putere. Avand in vedere ca asta se intampla pe la pranz, nu cred ca ar avea nici scuza (vorba vine) ca se uita prin fundul vreunui pahar cand debita chestiile astea. Sincer sa fiu, inca sper ca maine sau hai in cateva zile sa aud ca l-au debarcat din USR, ca altfel o sa-mi reconsider radical parerea despre cat de reala e alternativa asta”.
2. „Candidatul și-a sters postările fasciste. Poate ne face un pustiu de bine si isi sterge si candidatura”. Vedeți pe Softpedia ce au scris oamenii despre Dragoș Ioan Coste și postările acestuia de pe Facebook. (foto: Softpedia / Dc News)

sursa: http://sokant.ro/dragos-ioan-coste-softpedia-candidat-usr-pentru-senat-mi-se-rupe-de-ce-vrea-unul-si-altul/

The post Candidat USR: Mi se rupe de ce vrea unul și altul. Noi decidem cum e bine şi frumos. Plm… appeared first on News Diaspora.

News Diaspora