prajitura-gem-fructe-padurePrajitura cu gem si bezea, reteta de prajitura a copilariei mele O prajitura cu gem si bezea, cu aluat fraged care se topeste in gura, gem de fructe de padure de casa si un strat subtire de bezea, ce poate fi mai bun de atat? Nici nu-mi amintesc cate tavi de prajitura cu gem am mancat in copilarie, multe au fost sigur. Mami o facea cu gem de prune sau de caise, era bataie pe aceasta prajitura, va spun sincer. Am refacut-o dupa ani de zile si am savurat-o cu aceeasi placere de atunci. Am folosit un gem de fructe de padure de aceasta data, dar voi puteti sa incercati prajitura cu orice alt gem, important este sa aiba o consistenta mai densa. Prajitura cu gem si bezea – Ingrediente (tava 30×40 cm) Ingrediente Aluat fraged pentru prajitura 300 g faina 3 galbenusuri medii 75 g zahar 30 – 40 ml smantana naturala pentru frisca 150 g unt moale 3 g praf… Citeste tot

The post Prajitura cu gem si bezea appeared first on Laura Adamache.

Laura Adamache