cantuci-saratiCantucci sarati cu migdale, o gustare deosebita pentru masa de sarbatori Chiar daca cantucci toscani dulci sunt mult mai cunoscuti si apreciati, astazi va propun o reteta de cantucci sarati, cu parmezan si migdale, crocanti si foarte deliciosi. Ii puteti incerca de sarbatori, vor fi apreciati de catre toti invitatii, mici sau mari. Reteta biscuitilor italieni cantucci este deosebit de simpla. Cantucci sarati – Ingrediente (28 cantucci)  180 g faina alba 30 g faina de malai 80 g parmezan ras 3 g praf de copt 2 g sare 50 ml lapte 2 oua medii 50 ml ulei de masline 40 g migdale intregi 1 galbenus + 2 linguri lapte (pentru uns) Cantucci sarati – Mod de preparare Punem in robot faina amestecata cu praful de copt si cernuta, faina de malai, sarea si parmezanul ras. Adaugam ouale usor amestecate cu furculita, laptele la temperatura camerei si uleiul de masline. Mixam pana cand obtinem un aluat omogen, apoi adaugam migdalele intregi si framantam pana le… Citeste tot

The post Cantucci sarati cu migdale appeared first on Laura Adamache.

Laura Adamache