tort-mousse-ciocolata-albaTort de Craciun cu mousse de ciocolata alba, reteta de tort pentru sarbatorile de iarna Tort de Craciun, tort cu mousse de ciocolata alba si straturi subtiri de pandispan. Un desert deosebit pentru masa de sarbatori. Tortul de Craciun cu mousse de ciocolata alba si portocale este o propunere delicioasa pentru sarbatorile de iarna din acest an.  Straturile de pandispan pot parea destul de migaloase, dar pentru ca vom coace cate doua foi deodata si fiecare tava va sta in cuptor doar pentru 4 minute, prepararea lor se va incheia inainte de a ne da seama. Va recomand cu mare drag sa incercati acest tort de Craciun, reteta nu este deloc complicata. Tort de Craciun cu mousse de ciocolata alba – Ingrediente (tort 16 cm diametru) Foi pandipaspan pentru tort de Craciun – Ingrediente 10-11 foi 100 g faina 50 g cacao 6 oua medii 150 g zahar 1 pastaie de vanilie 80 g unt 1 varf cutit sare Mousse de ciocolata si portocala… Citeste tot

The post Tort de Craciun cu mousse de ciocolata alba appeared first on Laura Adamache.

Laura Adamache