cartofi-carnatiCartofi la cuptor cu parmezan, o mancare delicioasa pentru pranz sau cina Cartofii la cuptor cu parmezan sunt preferatii mei. De fapt nu refuz nicio mancare care are ca ingredient principal cartofii. Ma dau in vant dupa cartofii prajiti si piureul de cartofi, supa crema de cartofi imi place iarasi foarte mult, intr-un cuvant, ador cartofii. Astazi, la masa de pranz, am pregatit acesti cartofi la cuptor, nemaipomenit de gustosi, iar alaturi de ei am servit niste carnati deliciosi de casa si o salata mixta condimentata cu putin ulei de masline si lamaie. Din cand in cand ne putem permite un rasfat de acest gen, nu-i asa? Reteta cartofilor la cuptor cu parmezan este foarte simpla, rezultatul, mai mult decat delicios. Cartofi la cuptor cu parmezan – Ingrediente (4 persoane) 4 cartofi mari rosii 30 ml ulei de masline + 1 lingura ulei de masline 15 ml suc de lamaie 1 lingura rasa rozmarin proaspat tocat 4 linguri pline parmezan ras 1/2 ceapa mica… Citeste tot

The post Cartofi la cuptor cu parmezan appeared first on Laura Adamache.

Laura Adamache