mostaccioli-detaliuMostaccioli, reteta de turta dulce italiana pentru Craciun Mostaccioli sunt niste biscuiti tipici zonei de sud a Italiei, foarte asemanatori ca gust cu turta dulce pe care o savuram cu atata placere de Craciun. Reteta nu este deloc complicata, iar datorita gustului si parfumului care se raspandeste in toata casa in timp ce-i coacem, merita sa-i incercati si voi cu ocazia Craciunuli sau chiar a Revelionului, de ce nu? Mostaccioli – Ingrediente (14 bucati) 250 g faina 125 g zahar 2 g amoniac pentru dulciuri 20 g cacao 6 g condimente pentru turta dulce 1 lingura rasa coaja portocala rasa 120 ml apa rece 250 g ciocolata neagra + 5 g unt (pentru glazura) 14 migdale intregi Mostaccioli – Mod de preparare Punem itr-un vas faina, cacaua, condimentele pentru turta dulce, zaharul si coaja de portoala rasa. Dizolvam amoniacul in apa si adaugam treptat apa, mixand la viteza medie, peste amestecul de ingrediente solide. In momentul in care aluatul capata consistenta,… Citeste tot

The post Mostaccioli – turta dulce italiana appeared first on Laura Adamache.

Laura Adamache