Cornuri pufoase umplute cu crema de piersici, reteta de cornuri cu aluat dospit Luna februarie este dedicata iubirii, iar reteta acestor minunate cornuri pufoase umplute cu crema de piersici este una dintre propunerile mele pentru un mic dejun delicios sau pentru o pauza dulce si frumoasa petrecuta alaturi de persoana iubita. In mod sigur le voi introduce pe lista preparatelor pentru sarbatoarea de Dragobete. Pentru crema de piersici am folosit o conserva de compot de piersici, in sirop slab indulcit, de la prietenii mei de la Sun Food. Trebuie neaparat sa incercati aceasta crema de piersici, este deosebit de fina si parfumata. O puteti folosi cu succes si pentru torturi sau prajituri, iar daca va doriti o crema cu o consistenta mai pufoasa, o puteti amesteca cu frisca si puteti adauga in crema finala si cateva cubulete de piersici in compot, bine scurse. Haideti sa vedem impreuna cum se fac aceste cornuri pufoase umplute cu crema de piersici. Cornuri pufoase umplute cu crema de… Citeste tot

The post Cornuri pufoase umplute cu crema de piersici appeared first on Laura Adamache.

Laura Adamache