„Jocurile foamei” in Rusia

Se lanseaza un show TV unde sunt permise crime, violuri si lupte

In Rusia se lanseaza o emisiune care seamana cu scenariul filmului „Jocurile foamei”, doar ca actiunea este reala.           In acest show TV, orice este permis, de la lupte pana la violuri si chiar crime, dupa cum sustine producatorul.

Jocurile foamei 1

In plus, emisiunea va fi transmisa online, astfel incat va putea fi urmarita in toata lumea, scrie Metro.

Productia se numeste „Jocul 2: Iarna” si are 30 de participanti, care trebuie sa aiba peste 18 ani si sa fie sanatosi mintal. Fiecare dintre ei trebuie sa plateasca aproape 160.000 de euro pentru a se inscrie in cursa pentru premiul cel mare, de 1,5 miliarde de euro.

Totusi, unii dintre ei vor fi selectati in urma unui sondaj online si vor putea participa gratuit la emisiune.

Cei 30 de oameni vor fi dusi in salbaticia din Siberia, unde vor fi nevoiti sa lupte pentru viata lor timp de noua luni. Fiecare concurent va primi cutite si va trebui sa vaneze si sa pescuiasca pentru a-si asigura hrana.

Jocurile foamei 2

Nu doar ca vor indura temperaturi si de -40 de grade, dar vor fi inconjurati de animale salbatice precum ursi si lupi.

Organizatorul show-ului si milionarul rus Ievgeni Piatkovsky sustin ca „vom refuza orice solicitare a participantilor, chiar daca sunt in pericol sa fie ucisi sau violati”.

„Nu ne vom amesteca deloc. Acest lucru va fi specificat intr-un document semnat de participant inainte ca show-ul sa inceapa. Totul este permis. Lupta, alcool, crime, violuri, fumat, orice”, a mai spus Piatkovsky.

Jocurile foamei 3

Totusi, concurentii trebuie sa tina cont ca legislatia rusa este valabila si in aceasta emisiune si vor raspunde in fata justitiei pentru faptele lor.       Daca exista suspiciuni ca s-a comis o infractiune „Politia va veni si va va lua”.

„Nu va exista o echipa de filmare – in intreaga zona vor fi camere de filmat, iar fiecare participant va purta o camera portabila, cu o durata de viata de sapte ore pana la urmatoarea incarcare”, a adaugat milionarul rus.

Sursa: ziare.com