Cutremurul din 4 martie 1977 – dezastru natural sau efectul unui experiment atomic nebunesc  al lui Ceausescu ?

 Cutremur 2

Astăzi, 4 martie 2017, se împlinesc 40 de ani de la devastatorul cutremur din 4 martie 1977, unul dintre cele mai puternice înregistrate vreodată în România. Mii de oameni au murit atunci, printre care şi celebrul actor Toma Caragiu .

Conform Wikipediei, cel mai puternic cutremur înregistrat vreodată din România a fost acela din 26 octombrie 1802, care ar fi avut intensitatea cuprinsă între 7,9 şi 8,2 grade pe scara Richter; deşi el a fost simţit în întreaga Europă, numărul de victime din ţările române a fost neaşteptat de mic: doar 4! În secolul al XX-lea, cel mai puternic cutremur a fost acela din 1940 (7,4 grade pe scara Richter), urmat de cel din 1977, cu 7,2 grade pe scara Richter.

– România pe timpul lui Ceauşescu a avut un proiect ultrasecret de producere a bombei atomice.

Chiar şi Wikipedia recunoaşte că România a avut a avut un program secret menit să dezvolte arme nucleare, deşi situează acest eveniment ceva mai târziu (în anii 80).
– Pe la mijlocul anilor 70 a fost deja realizată prima bombă atomică românească experimentală (în mare secret), iar pentru a fi testată, era nevoie de un poligon de testare.
– Întrucât Ceauşescu dorea ca sateliţii spion sovietici şi americani să nu poată detecta experimentul nuclear la suprafaţă, a dat dispoziţie ca testul bombei atomice să fie făcut într-un poligon subteran. Acesta ar fi fost construit undeva prin Munţii Buzăului (destul de aproape de Vrancea).

Cutremur 1
– Testul primei bombe atomice ar fi fost realizat în martie 1977, chiar înainte de marele cutremur din 4 martie 1977, care a produs mii de victime! Dacă informaţia este adevărată, atunci acest lucru înseamnă că marele cutremur din 1977, e posibil să nu fi fost unul natural, ci produs din cauza inconştienţei lui Ceauşescu!
– Se pare că Ceauşescu a fost avertizat de riscurile producerii unui cutremur puternic, ca urmare a testului nuclear… dar ştiţi încăpăţânarea fostului dictator! El a dorit cu orice preţ acest test, aşa că, pentru securitatea sa, şi-a programat la începutul lunii martie 1977 o serie de vizite de lucru în ţări din Africa. Credeţi că absolut întâmplător Ceauşescu s-a aflat în Africa în seara zilei de 4 martie 1977 !?
– După ce a constatat dezastrul produs de explozia subterană, preşedintele comunist a ordonat încetarea definitivă a acestor teste.

A fost cutremurul din 1977 rezultatul unui experiment secret nebunesc de-al lui Ceauşescu sau un dezastru natural? Acest lucru nu-l vom afla niciodată…

Sursa: lovendal.ro

Cutremur 3