Dovlecei umpluti cu ton si parmezan, o reteta delicioasa si simplu de facut Dovleceii umpluti cu ton si parmezan sunt putin spus minunati! Nu ma dau in vant dupa dovlecei, dar in aceasta combinatie i-as manca oricand, fara nici cea mai mica ezitare. Duminica sunt Floriile, avem dezlegare la peste, asadar va propun aceasta delicioasa si rapida reteta pentru masa de pranz sau cina. Sa va spun despre tonul file in ulei de floarea soarelui, marca Lotka,  folosit pentru umplutura acestor dovlecei. Este atat de bun incat o sa-i raman fidela. Daca printre preferintele voastre se numara tonul si macroul, cele doua tipuri de peste din portofoliul de produse premium Lotka, stati pe aproape. In curand vor veni pe blog si alte retete delicioase cu aceste conserve. Dovlecei umpluti cu ton si parmezan – Ingrediente (2 persoane) 3 dovlecei zucchini medii 1 conserva ton file Lotka in ulei de floarea soarelui (200 g) 2 linguri suc de lamaie 1 lingura ulei de… Citeste tot

The post Dovlecei umpluti cu ton si parmezan appeared first on Laura Adamache.

Laura Adamache