Pasca cu ciocolata si aluat de cozonac – reteta pentru masa de Pasti Pasca cu ciocolata si aluat de cozonac va fi fara indoiala prezenta pe masa mea de Pasti din acest an. Imi place foarte mult si pasca traditionala, cu branza, dar parca cea cu ciocolata are ceva in plus. Cert este ca de cate ori am facut-o, s-a terminat inaintea cozonacului cu nuca pe care chiar nu credeam sa-l detroneze vreodata alt desert. Pasca cu ciocolata se face destul de usor, important este sa folosim ingrediente de cea mai buna calitate.  Aluatul dospit de cozonac se poate framanta la robot, dar pentru ca nu toti avem in bucatarie un astfel de aparat, va prezint in reteta video de mai jos, modul in care se framanta la mana acest tip de aluat.  Cicolata amaruie Poiana cu 65% cacao a fost ingredientul de baza al umpluturii de ciocolata pentru pasca. Se topeste foarte frumos, iar gustul este minunat.   Cu ocazia sarbatorilor… Citeste tot

The post Pasca cu ciocolata si aluat de cozonac appeared first on Laura Adamache.

Laura Adamache