Pate de macrou, pasta de peste condimentata, de intins pe paine  Pateul de macrou este atat de gustos si simplu de facut, trebuie neaparat sa-l incercati cat mai curand. Este ideal pentru tartine, choux-uri, chipsuri sau grisine, la micul dejun, pranz sau cina sau ca aperitiv pentru mesele de sarbatoare. Pentru aceasta reteta am folosit o conserva de macrou in ulei de masline Lotka, o marca care comercializeaza produse premium de ton sau macrou, in diferite sortimente. Va recomand sa faceti cantitate dubla, la mine aceasta delicioasa pasta de peste nu a reusit sa reziste decat 1 ora dupa preparare. Am tot gustat din pateu, si eu si Cris, pana l-am terminat. Pate de macrou – Ingrediente (2 persoane) 1 conserva macrou in ulei de masline (80 g) 50 g unt moale 75 g branza mascarpone 1/2 lingurita mica rasa boia afumata dulce 1 lingura chives tocat marunt sare piper Pate de macrou – Mod de preparare Scurgem bine macroul si il punem in… Citeste tot

The post Pate de macrou appeared first on Laura Adamache.

Laura Adamache