În acest week-end la București, pe o ploaie mohorâta, au avut loc alegerile PNL Diaspora. Organizație fanion a PNL și a românilor din diaspora, cândva – „cândva” pentru că, din cele relatate de la fața locului de către, liberali, se pare că în filială domnesc haosul, dezorganizarea și scandalul.

Într-o sală de câteva sute de locuri, și-au găsit locul 67 de liberali din diaspora, incluzându-i aici și pe invitații acestora. În rest, o sală cu foarte multe locuri goale. Dacă este sa analizăm faptul că PNL Diaspora este considerată conform statutului PNL precum o organizație județeană, am putea spune ca sunt de departe cele mai slabe alegeri organizate înainte de congresul din iulie. 67 de persoane reprezintă un număr net inferior oricărei alte adunări de alegeri organizate la toate celelalte filiale și cu mult sub media de aproximativ 300 de participanți raportată la alegerile din județe și sectoarele Bucureștiului.

Printre invitați s-au numărat Cătălin Predoiu și Ludovic Orban, iar în urma alegerilor cei 64 de delegați l-au ales în unanimitate președinte, pe senatorul Viorel Badea. De menționat ar mai fi și faptul ca participanții la aceste alegeri au fost numai din șase țări plus România.

The post Dezastru la alegerile PNL Diaspora appeared first on News Diaspora.

News Diaspora