Expoziţia Internaţională de Grafică Satirică BUCOVINA – ROMÂNIA ediţia a XI-a, 2017

 SIGLA-EXPO-CARICATURA-768x995

Muzeul Bucovinei, Consiliul Județean Suceava și Asociaţia Gândeşte” – gandeste.org  organizează a XI a ediție a Expoziţiei Internaţionale de Grafică Satirică BUCOVINA , avand in acest  an tema : THINK EUROPE?! ”.

La cea de a XI a ediție a expoziției internaționale  s-au înscris în concurs 234 de caricaturiști cu 747 de caricaturi,  din 54 de tări. Chiar de la început, de la primele ediții,  această competiție a crescut atât în numarul de participanti cât și în calitatea lucrărilor trimise, fiind popularizată de multe site-uri de specialitate din lume. Pentru această ediție FECO a apreciat evenimentul de la Suceava cu patru stele (din cinci).

Juriul expozitiei :

Mihai Pinzarul Pim – caricaturist

George Licurici – caricaturist

Ovidiu Ambrozie Borta BOA – caricaturist,

împreună cu reprezentanţii asociaţiei « Gândeşte », au  stabilit  caricaturile pentru  expozitia Internaţională de Grafică Satirică BUCOVINA – ROMANIA, precum si lucrarile premiate din acest an.

Reamintim că premiile sunt:

  • Premiul I – 500 € + diploma + medalia de aur
  • Premiul II – 300 € + diplomă  
  • Premiul III – 100 € + diploma
  • Mentiune  – diploma + medalii
  • Mentiune – diploma + medalii
  • Mentiune – diploma + medalii

și vor fi făcute publice la deschiderea oficială a expoziției, unde pe lângă caricaturile premiate vor putea fi admirate caricaturile nominalizate de juriu, precum și lucrările selectate .

Vernisajul expoziției  va fi în data de 30 iunie 2017, ora 12 , la Muzeul de Știinte ale Naturii.

 

BOA