Aperitiv cu crema de fasole si macrou, reteta simpla pentru sarbatori Se spune ca daca in noaptea dintre ani consumam peste, ne vom strecura printre probleme si obstacole in anul care vine, cu agilitatea unui peste. Nu sunt superstitioasa, dar intotdeauna am avut pe masa de Revelion un aperitiv sau un fel principal cu peste. Astazi va propun o reteta foarte simpla si delicioasa cu macrou file in ulei de floarea soarelui de la Lotka. Aperitiv cu crema de fasole si macrou – Ingrediente (6-12 persoane) 200 g fasole boabe fiarta 1 conserva file de macrou Lotka in ulei de floarea soarelui (115 g) 75 ml ulei de masline 1 lamaie mica (coaja rasa) 1 lingura suc de lamaie sare piper 6 foi de placinta subtiri + ulei de masline pentru uns foile masline fara samburi pentru decor Aperitiv cu crema de fasole si macrou – Mod de preparare Punem fasolea boabe intr-un vas, adaugam macroul Lotka bine scurs, coaja de… Citeste tot

The post Aperitiv cu crema de fasole si macrou appeared first on Laura Adamache.

Laura Adamache