Pateuri cu ton, aperitiv cu foi de placinta subtiri Dupa pateurile cu carne,  cele cu ton sunt preferatele mele si ale sotului meu. Foile subtiri de placinta si umplutura de ton, cartofi si patrunjel se combina de minune. Desi aceste pateuri cu ton se prajesc de obicei, eu le coc la cuptor, sunt mult mai lejere si la fel de crocante si gustoase. Tonul bucati in suc propriu, de la prietenii de la Lotka, a dat umpluturii un gust minunat. Neaparat sa incercati aceste pateuri cu ton Lotka, se fac simplu si sunt bune si calde si reci. Pateuri cu ton – Ingrediente 8 bucati 8 foi subtiri de placinta 1 conserva ton bucati in suc propriu Lotka (160 g) 2 cartofi albi medii fierti (300 g dupa fierbere si curatare) 2 oua medii 1 lingura patrunjel tocat sare piper ulei de floarea soarelui seminte de mac/susan Pateuri cu ton – Mod de preparare Spalam cartofii bine si ii fierbem in… Citeste tot

The post Pateuri cu ton appeared first on Laura Adamache.

Laura Adamache