Quesadilla cu ton si cascaval – Retete culinare Laura Adamache Quesadilla cu ton si cascaval afumat este preparatul care ma salveaza in zilele foarte aglomerate. Se poate manca la micul dejun, pranz sau cina. Quesadilla este un tip de placinta mexicana, cu o umplutura de branza (queso, in spaniola) si alte ingrediente. Umplutura se aseaza intre doua foi de tortilla, lipii atat de indragite de mexicani. Tortillas se pot manca simple sau se pot folosi ca baza pentru burritos, enchiladas, quesadillas.  Quesadilla cu file de ton Lotka in ulei de masline si cascaval afumat este o mancare extrem de simplu de facut, iar daca o servim si cu o salata mixta de sezon, obtinem o masa extrem de delicioasa si satioasa. Quesadilla cu ton si cascaval afumat – Ingrediente (4 persoane) 4 lipii tip tortilla 1 conserva file de ton Lotka in ulei de masline 75 g smantana pentru gatit 10 g mustar Dijon 50 g telina Apio tocata marunt 30… Citeste tot

The post Quesadilla cu ton si cascaval afumat appeared first on Laura Adamache.

Laura Adamache