Coaste de porc la gratar cu frigarui de cartofi noi – Laura Adamache Desi iarna este anotimpul meu preferat, nu pot sa spun ca nu astept vara cu nerabdare in fiecare an. Una dintre partile frumoase ale verii, pe langa marea calma si albastra la care abia astept sa ajung, este gratarul. Nu stiu voi, dar eu asociez vara cu aroma de carne fripta pe gratar. Coastele de porc sunt preferatele mele, imi plac atat de mult, fragede si condimentate cu gust, cu o garnitura de cartofi fripti si ei pe gratar si o salata de sezon, in cazul de fata, o salata de baby spanac, nimic nu mi se pare mai gustos. Pentru coastele de porc am folosit condimente pentru coaste de la Kamis, fara glutamat de sodiu,  iar frigaruilor de cartofi le-a dat un gust divin condimentul pentru cartofi prajiti tot de la Kamis. Sa incercati neaparat reteta, nu o sa va dezamageasca sigur. Coaste de porc la gratar… Citeste tot

Articolul Coaste de porc la gratar cu frigarui de cartofi noi apare prima dată în Laura Adamache.

Laura Adamache