chiftele-2Chiftele de orez cu ton si spanac – Retete culinare Laura Adamache Acum multi ani am mancat pentru prima data chiftele de orez, intr-un mic restaurant din sudul Italiei. Chiftelele de orez se numesc arancini, sunt umplute cu ragù si mazare sau cu mozzarella si cubulete de prosciutto cotto. Forma clasica siciliana este conica, dar se fac si rotunde in alte zone ale Italiei. Chiftelele mele de orez seamana mult cu arancini, doar ca nu sunt umplute. Este foarte important sa alegem un tip de orez potrivit pentru aceasta reteta, cu bob rotund si continut bogat de amidon. Baza acestor chiftele este un risotto delicios cu spanac, asadar vom folosi un orez special pentru acest preparat. Tonul bucati Lotka in suc propriu este excelent pentru aceasta reteta, eu il folosesc foarte des in salate, sandvisuri, chiftele si la sosurile pentru paste. Lotka ton bucati s-a dovedit a fi cel mai atractiv produs din categoria conservelor prin intermediul inovatiei de ambalaj –… Citeste tot

Articolul Chiftele de orez cu ton si spanac apare prima dată în Laura Adamache.

Laura Adamache