ciocanele-pui-cuptorCiocanele de pui la cuptor, reteta delicioasa de pui pane Carnea de pui, cu exceptia aripilor si ciocanelelor, nu este neaparat preferata mea, dar daca este gatita si condimentata cum trebuie, o mananc cu placere. Zilele trecute am cumparat niste ciocanele de pui foarte frumoase, nici mici, nici exagerat de mari, perfecte pentru reteta de ciocanele pane pe care v-o propun  astazi. Nu sunt prajite, desi s-ar putea crede asta avand in vedere crusta uniforma, crocanta si aurie a ciocanelelor, ci sunt coapte, cu doar cate un strop de ulei adaugat pe deasupra fiecarei bucati de carne de pui. Astfel pregatite, sunt mult mai sanatoase decat cele prajite in ulei, iar gustul este absolut minunat. Ciocanele de pui la cuptor – Ingrediente (8 ciocanele medii) 8 ciocanele pui 2 oua medii 60 ml lapte 70 g pesmet fin 70 g parmezan ras 15 g malai fin 1 lingurita oregano uscat ½ lingurita boia dulce/afumata ½ lingurita mica sare ½ lingurita mica… Citeste tot

Articolul Ciocanele de pui la cuptor apare prima dată în Laura Adamache.

Laura Adamache