salata-orz-prosciuttoSalata calda cu orz, prosciutto crudo si rucola – Reteta Laura Adamache Orzul perlat este unul dintre ingredientele mele preferate pentru salate, supe bogate si gustoase de toamna si chiar si pentru risotto. Acum multi ani am mancat in nordul Italiei o salata extraordinar de gustoasa cu orz, rucola si prosciutto crudo. Imi amintesc ca dupa ce am terminat portia mea, am atacat si farfuria sotului. Cert este ca de atunci, orzul perlat nu imi lipseste din casa, in fiecare luna gatesc cel putin 2-3 retete delicioase cu orz. Pentru salata calda cu orz si prosciutto crudo, am folosit un ulei de rapita, deosebit de gustos, marca Elixir. Acest ulei este obtinut prin presarea la rece a semnitelor de rapita, uleiul devenind astfel perfect potrivit pentru preparatele culinare. Beneficiile consumului uleiului de rapita Uleiul de rapita Elixir are un continut scazut de grasimi saturate si are cel mai inalt punct de ardere, asadar o alegere excelenta pentru preparatele prajite. Este foarte… Citeste tot

Articolul Salata calda cu orz si prosciutto crudo apare prima dată în Laura Adamache.

Laura Adamache