O locomotivă care conducea un tren de metrou în depoul subteran din Berceni s-a lovit de un parapet, într-o activitate de manevră, însă circulaţia trenurilor de metrou nu a fost afectată, informează reprezentanţii Metrorex, precizând că va fi declanşată o anchetă internă.

"O locomotivă care conducea un tren de metrou în depoul subteran din Berceni s-a lovit de un parapete, într-o activitate de manevră. Trenul nu circula cu călători şi nu a fost pusă în pericol siguranţa circulaţiei. Pentru a stabili cauzele producerii evenimentului, se va declanşa o anchetă internă. Circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară conform graficului", a precizat sursa citată.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, garnitura care gara la capăt de linie a rupt parapetul de protecţie, 2 vagoane au sărit de pe sine şi sunt suspendate la aproximativ 2 metri înălţime faţă de nivelul terasamentului.

"Acţionează Detaşamentul Special de Salvatori, Detaşamentul Apărătorii Patriei. Vatmanul este în ambulanţa SMURD, prezintă o contuzie", subliniază ISUBIF.AGERPRES/(AS-editor: Nicoleta Gherasi, editor online: Andreea Lăzăroiu)

AGERPRES