Comunicat de presă

La Tulcea se lansează prima Clinică Medicală Premium care va fi prezentă în Iunie 2019 la Cannes ca practică de turism medical

Medicina dentară românească promovată la nivel național și internațional

Unident Center Tulcea este o clinică dentară premium, fiind fondată în anul 2001 de către Dr. Petronela Luca.

Aceasta face parte din grupul de firme UNIDENT în cadrul căruia funcționează două clinici dentare premium – în Tulcea și Galați, două laboratoare dentare digitale, două centre de radiologie dentară 3D, un studio foto dentar – VIP Studio Smile și un centru de educație medicală continuă.

Datorită amplasării geografice inedite, aproape de Delta Dunării, Unident Center desfășoară un program complex de turism medical național și internațional, în care promovează nu doar medicina dentară, cât și cultura, valorile și tradițiile românești dincolo de granițe.

”Suntem mândri și onorați că putem desfășura un proiect de turism medical, prin care promovăm medicina dentară, valorile, cultura și tradițiile românești  oriunde în lume. Indiferent de problema dentară cu care vă confruntați, va așteptăm pregătiți cu soluții pemium personalizate pentru sănătatea dumneavoastră dentară”, susține Dr. Petronela Luca, General Manager Unident Center.

Tratamente stomatologice pe care le oferă Clinica Unident Center Tulcea au tarife cu până la 40 – 60% mai reduse decât în țările Europei de Vest sau în S.U.A. Așadar, alături de

tratamentele stomatologice de succes, pacienții străini se pot bucura și de o vacanță de neuitat prin programul de turism medical.

Printre oportunitățile programului se numără nu doar vizitarea uneia dintre cele mai frumoase delte din lume – Delta Dunării – ci și a orașelor Tulcea, Constanța, București, Brașov, Sibiu sau Sighișoara, fiecare cu specificul său autohton.

Acest program de turism medical foarte bine conturat al Clinicii Unident Center Tulcea va fi prezentat în luna iunie 2019 la Cannes pentru a evidenția pacienților francezi serviciile românești de medicină dentară avansată, dar și mostre din cultura noastră.

Printre diferențiatorii Unident Center se numără expertiza de peste 20 de ani a medicului coordonator – Dr. Petronela Luca, oferirea serviciilor integrate de medicină dentară premium și prevenirea cancerului oral prin acordarea de investigații gratuite Velscope Vx în cadrul tuturor consultațiilor.

Clinicile Unident sunt singurele clinici certificate Feng – Shui de către maestrul internațional Cristina Groza. Cele șapte cabinetele de tratament, curtea verde cu perete de apă, zonele de așteptare sunt amenajate după acest concept pentru a aduce beneficii și relaxare atât pacienților, cât și echipei medicale.

De asemenea, Clinica Unident Center folosește tehnologii avansate precum tratamentul inovator de regenerare al țesuturilor ce tratează parodontoza – Electronic Stem Generator, anestezia computerizată The Wand, anestezia fără ac – Comfort in, scannerul intraoral Trios 3 Shape, ce realizează amprente digitale de mare precizie, mașini Roland pentru realizarea coroanelor dentare prin tehnica robotică. De asemenea, și laserul Waterlase ce utilizează molecula de apă pentru realizarea tratamentelor avansate, fara anestezie,  freză sau bisturiu, fără durere sau sângerare.

Tot fluxul de lucru din cadrul Clinicii Unident este digital, garantând rapiditatea, calitatea tratamentelor, confortul, dar și monitorizarea pacienților. Pentru a obține cele mai bune rezultate, diagnosticul este stabilit pe investigații 3D – tomografie dentară și planul de tratament este stabilit de către o echipă specializată. Tot pentru a obține rezultate performante, sunt utilizate tehnologii inovatoare: tehnologii regenerative,  amprentarea digitală, proiectarea 3D a coroanelor dentare, tehnologie robotică, ghiduri chirurgicale și soft-uri pentru design dentar.

Mai multe detalii pe www.unident.ro sau pe paginile de Facebook:

Unident Center Clinica Dentară Premium Tulcea

Unident Center Clinică Dentară Premium Galați

Unident Center Radiologie Dentară Digitală 3D Galați

Unident Center Radiologie Dentară Digitală 3D Tulcea

Unident Center Laborator Tehnică Dentară Cad-Cam

 

Persoană de contact

Bianca Tudor

Preşedinte Elite Business Women

bianca.tudor@elitewomen.org

0733.943.787

Transmite,

Dr. Tănase Tasențe

Director General

Plus Communication

0725.465.508