Gruparea de handbal masculin CSM Bucureşti l-a transferat pe Viorel Fotache, component al primei reprezentative a României, informează clubul din Capitală pe site-ul său oficial.

Fotache a semnat un contract valabil doi ani şi va îmbrăca la noua sa echipă tricoul cu numărul 15.

"CSM Bucureşti mizează pe jucătorii români în acest sezon. Cel mai nou transfer al "tigrilor" este internaţionalul Vorel Fotache, un handbalist în vârstă de 30 de ani, cu mare experienţă atât în Liga Zimbrilor, cât şi la nivel european. Interul stânga are în palmares un titlu de campion, când evolua la Minaur Baia Mare, echipă al cărei căpitan a şi fost în perioada în care formaţia a jucat în Liga Campionilor, dar şi Cupa şi Supercupa României. Fotache a avut şi o experienţă de doi ani într-unul dintre cele mai tari campionate din Europa: Bundesliga. Handbalistul care măsoară 1.96 metri a jucat la TVB 1898 Stuttgart, în perioada 2015-2017, pentru ca apoi să revină în România, unde a semnat cu AHC Dunărea Călăraşi, club la care a evoluat ultima oară", se arată pe site-ul citat.

Fotache a declarat că doreşte să îşi ajute noua echipă să îşi îndeplinească obiectivele în următorul sezon.

"Am ales CSM Bucureşti datorită proiectului de durată pe care oamenii de aici mi l-au prezentat! Este un club solid din toate punctele de vedere. Sper ca sezonul viitor să ne îndeplinim obiectivele impuse de club, chiar dacă suntem o echipă cu o medie de vârstă foarte tânără. Eu am încredere în toţi băieţii şi sper să ne omogenizăm cât mai repede şi să fim în cea mai bună formă de la începutul sezonului", a afirmat Fotache.

Totodată, CSM Bucureşti a anunţat că din lotul primei echipe pentru sezonul următor vor mai face parte Octavian Bizău, Mihai Merlă şi Mihai Becheru, jucători care au evoluat în ultimele sezoane sub formă de împrumut la Steaua, dar şi Mihai Nica, handbalist de 18 ani care a fost promovat din lotul de juniori al clubului.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Ada Vîlceanu)

 

Sursa foto: www.csmbucuresti.ro

AGERPRES