Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi că din cei 237 de semnatari ai moţiunii de cenzură vor lipsi trei, dar că minimum încă zece parlamentari care nu au semnat moţiunea de cenzură vor vota acest document.

"Toate dezinformările, toate intoxicările lansate de PSD pe surse în ultima vreme, în media, sunt nişte minciuni gogonate. Chiar dacă parlamentarii care au semnat moţiunea de cenzură şi care intenţionează să voteze moţiunea de cenzură au fost supuşi unei presiuni uriaşe, unui bombardament de oferte care mai de care mai oneroase, unor presiuni şi ameninţări cum nu au existat vreodată în ultimii 30 de ani, sunt convins că acest Guvern va cădea şi sunt convins că majoritatea parlamentarilor români vor acţiona pentru binele românilor. (…) În cea mai pesimistă evaluare pe care o avem numărul voturilor pro moţiune este 241, cea mai optimistă peste 254", a spus Orban, la finalul şedinţei grupurilor parlamentare reunite ale PNL.

El a susţinut că voturile în plus vor veni de peste tot – minorităţi, independenţi şi PSD.

Ludovic Orban a anunţat că a convocat Biroul Politic Naţional al PNL pentru vineri, la ora 9,00.

"Cu ocazia întrunirii BPN vom decide componenţa delegaţiei care va participa la Cotroceni şi mandatul care va fi acordat acestei delegaţii în cadrul consultărilor de la Cotroceni", a spus Ludovic Orban. AGERPRES/(A – autor: Florentina Peia, editor: Andreea Rotaru, editor online: Adrian Dădârlat)

 

Citeşte şi:

 

Ludovic Orban, înaintea moţiunii de cenzură: Toţi parlamentarii liberali sunt prezenţi; moţiunea va trece

AGERPRES