Două persoane din comuna gălăţeană Matca au ajuns, miercuri, în stare gravă, la Spitalul Municipal Tecuci, după ce căruţa în care se aflau a fost lovită de o autoutilitară, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.

Potrivit sursei citate, miercuri seara, a avut loc un accident rutier între un atelaj şi o autoutilitară pe raza localităţii Matca, pe DJ 251.

Căruţa a fost lovită din spate de autoutilitară, iar una din cele două persoane aflate în căruţă a căzut sub maşină.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă o autospecială de la Secţia de Pompieri Tecuci şi o ambulanţă. Până la sosirea echipajelor medicale şi de pompieri, persoanele aflate la locul incidentului au răsturnat autoutilitara pentru a scoate un bărbat de 56 ani, conştient, cu multiple traumatisme cranio-cerebrale şi la membrele superioare.

Echipajele Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi au acordat primul-ajutor celor două persoane aflate în căruţă, care au fost transportate la Spitalul Municipal Tecuci.

Şoferul autoutilitarei a acuzat şi el dureri la nivelul membrelor inferioare, dar a primit îngrijiri medicale şi a rămas la locul accidentului. AGERPRES / (AS – autor: Dan Paic, editor: Marius Frăţilă, editor online: Gabriela Badea) 

AGERPRES