Şase persoane au fost afectate de incendiul izbucnit duminică după-amiază în parcarea subterană a mall-ului Sun Plaza.

Potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti-Ilfov, în total sunt şase victime – patru cu expunere la fum, o persoană a suferit un atac de panică, iar o alta a acuzat o durere în zona toracică.

ISUBIF mai anunţă că se permite accesul la parter şi la nivelul minus 1, pentru preluarea autoturismelor.
 

UPDATE ORA 18.15 Incendiu la mall Sun Plaza/ ISUBIF: Mai multe persoane – transportate la Spitalul 'Bagdasar-Arseni'

 

Mai multe persoane care au fost expuse la fum în urma incendiului izbucnit duminică după-amiază în parcarea subterană a mall-ului Sun Plaza au fost transportate la Spitalul ''Bagdasar-Arseni''.

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au anunţat că este vorba de patru persoane.

''Toate victimele au fost transportate la Spitalul "Bagdasar-Arseni"'', a precizat sursa citată.

 

UPDATE ORA 17.49 Incendiu la mall Sun Plaza/ ISUBIF: Trei persoane – transportate la spital

 

Trei persoane care au fost expuse la fum, în urma incendiului izbucnit duminică după-amiaza în mall Sun Plaza, au fost transportate la spital.

''În total, trei persoane cu expunere la fum au fost transportate la spital'', au informat reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Duminică după-amiaza, un incendiu a izbucnit în parcarea subterană a mall-ului Sun Plaza din Capitală, fumul intrând şi în incinta magazinelor. Cel mai probabil, sursa ar fi o maşină aflată în parcare, care a luat foc. Trei autoturisme au fost afectate de incendiu.

Persoanele aflate în mall au fost evacuate. Evacuarea s-a realizat în mod coordonat, cu forţele ISU, Poliţie, Jandarmerie şi ale obiectivului, precizează ISUBIF.

 

UPDATE ORA 17.34 ISUBIF: Incendiul de la mall Sun Plaza a fost lichidat; o persoană – transportată la spital

 

O persoană aflată în mall-ul Sun Plaza, unde duminică a izbucnit un incendiu, a fost transportată la spital, după ce a inhalat fum.

''La caz sunt două persoane cu expunere la fum. Una din ele va fi transportată la spital'', au informat reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit acestora, sunt trei maşini afectate de incendiu.

"Acţiunile de evacuare a fumului sunt în desfăşurare şi se va permite accesul doar după ce vor fi îndeplinite condiţiile de siguranţă", precizează ISUBIF.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov anunţă că reprezentanţii complexului comercial vor transmite un mesaj informativ pentru persoanele care sunt evacuate şi care aşteaptă permisiunea pentru acces în parcare, în vederea recuperării autoturismelor.

 

ORA 17.07 ISUBIF: Persoane evacuate din mall Sun Plaza, după izbucnirea unui incendiu

 

Un incendiu a izbucnit, duminică, în parcarea subterană a mall-ului Sun Plaza din Capitală, fumul intrând şi în incinta magazinelor.

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov informează că s-a declanşat alarma de urgenţă, iar persoanele aflate în mall sunt evacuate.

Evacuarea s-a realizat în mod coordonat, cu forţele ISU, Poliţie, Jandarmerie şi ale obiectivului. Totodată, sunt transmise mesaje vocale de evacuare prin intermediul difuzoarelor, precizează ISUBIF.

Incendiul a izbucnit în parcarea subterană de la nivelul 2.

"Este foarte mult fum, este fum şi în incinta mall-ului. Intervine Detaşamentul Special de Salvatori", arată sursa citată.

Ulterior, reprezentanţii ISUBIF au anunţat că incendiul a fost lichidat. AGERPRES/(AS – autori: Daniel Alexandru Florea, Georgiana Tănăsescu, editori: Georgiana Tănăsescu, Andreea Rotaru, editor online: Adrian Dădârlat)

 

UPDATE-ul este realizat în baza ştirilor AGERPRES, orele indicate reprezentând momentul difuzãrii ştirilor pe fluxul agenţiei.

AGERPRES