Poliţiştii efectuează cercetarea la faţa locului pentru a se stabili cauzele şi condiţiile producerii accidentului rutier de pe Calea Plevnei, iar conducătorii autovehiculelor implicaţi in accidentul rutier au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, a anunţat Brigada Rutieră.

Joi seara, în jurul orei 19.55, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Calea Plevnei.

Potrivit sursei citate, o ambulanţă care circula pe strada Ştirbei Vodă cu semnalele optice şi acustice în funcţiune a intrat în coliziune cu un autovehicul care efectua transport rutier de persoane şi care circula pe Calea Plevnei dinspre Schitul Măgureanu către strada Constantin Noica. Din coliziune autovehiculul a fost proiectat în alte trei autoturisme care erau oprite în intersecţia Calea Plevnei pentru a acorda prioritate de trecere ambulanţei.

Din accidentul rutier a rezultat rănirea a şase persoane, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Traficul rutier este restricţionat in zona intersecţiei Calea Plevnei – strada Ştirbei Vodă, ambele sensuri de circulaţie dinspre strada Ştirbei Vodă către strada Constantin Noica, fiind permisă doar circulaţia transportului public de persoane.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, în total au fost 21 de persoane în autovehiculele implicate, iar un număr de şase persoane au fost transportate la Spitalul Floreasca, Spitalul Universitar şi la Spitalul "Grigore Alexandrescu".

La locul producerii evenimentului rutier au acţionat cinci echipaje SMURD. AGERPRES/(AS, editor: Karina Olteanu, editor online: Daniela Juncu)

AGERPRES