Pompierii prahoveni intervin, marţi seara, la un incendiu produs la o fabrică de saltele din localitatea Urlaţi, care se manifestă generalizat la întreaga construcţie, populaţia din zonă fiind înştiinţată prin sistemul de avertizare RO-ALERT, informează reprezentanţii ISU Prahova.

"Pentru localizarea şi lichidarea flăcărilor, pompierii militari intervin cu 8 maşini de stingere, o autoscară şi două autospeciale de descarcarare. Totodată, la faţa locului au fost trimise şi două echipaje de prim-ajutor", precizează informarea ISU Prahova.

 

Sursa foto : (c) ISU Prahova

La acest moment nu sunt informaţii care să indice că ar fi persoane surprinse în incendiu, mai menţionează sursa citată.

Reprezentanţii IGSU au comunicat că, la ora transmiterii acestei ştiri, incendiul a fost localizat, fiind astfel eliminat pericolul extinderii flăcărilor la vecinătăţile fabricii de saltele.

Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de circa 1.000 de metri pătraţi.

Din cauza fumului dens degajat, aproximativ 50 de persoane aflate în locuinţele din apropiere, au fost evacuate preventiv, mai informează IGSU. AGERPRES / (AS – editor: Marius Frăţilă, editor online: Alexandru Cojocaru)

AGERPRES