Despre noi

Logo Minutul Unu„SE POATE !   TOTUL SE POATE ! „
Ziarul  Minutul Unu, a apărut ca o dorință de a schimba structura și formatul clasic al publicațiilor on-line. Odată cu avansul tehnologiei, capitolul știri și notițe, al tabloidelor standard, a suferit importante modificări în formatul on-line. Cititorul nu mai are timpul, și răbdarea suficientă  pentru a citii materiale de anvergură, așa numitele materiale „grele” ale unui ziar. Lipsa de timp, plictiseala , dar și o creștere tot mai accentuată a indiferenței pentru viața cotidiană, ne face să ne adaptăm , din mers, la cerințele actuale ale cititorilor noștri.
Minutul Unu, este o publicație românească, în care acordăm o importanță deosebită culturii, istoriei, diasporei românești, investigațiilor, dar și știrilor comune. Ziarul are și o secțiune în limba spaniolă, dedicată vorbitorilor și cititorilor în limba lui Cervantes.
Minutul Unu, nu este un ziar politic, nu aparține nici unui partid sau grupare politică din țară sau din exterior. Suntem și dorim să fim independenți.
Minutul Unu, va publica numai materiale care sunt în concordanță cu poziția editorială a ziarului. Nu publicăm materiale , fotografii sau video care să afecteze imaginea publica a cetățeanului. Nu publicăm materiale xenofobe sau cu tentă rasistă.
Minutul Unu dorește să fie un ziar echilibrat, coerent și cu un conținut adecvat pentru toți cititorii.
Dorim ca împreună cu dumneavoastră să creștem și să ajungem NUMĂRUL UNU.
Vă Mulțumim !
                                                                             Director Editorial:  Cornel Bumbu.